Om Nemfo

Nettverk for miljørettet folkehelsarbeid - NEMFO - (tidligere FMH) har som mål å styrke det helsefremmende og forbyggende miljøarbeidet på lokalt og nasjonalt plan. Vi setter fokus på faktorer i miljøet som kan påvirke folks helse i positiv eller negativ retning. Hovedtyngden av våre medlemmer jobber med miljø og helse i forvaltningen eller som konsulenter.

NEMFO samarbeider med statlige myndigheter om å øke kompetansen om miljø og helsefaglige spørsmål og regelverk ute lokal forvaltning og hos konsulenter. Samtidig vil NEMFO bringe synspunkter fra praktisk hverdag tilbake til statlig forvaltning. Våre viktigste kanaler i dette arbeidet er årskonferansen, nyhetsbrev, nettsiden og sosiale medier.

NEMFO mottar ingen fast driftstøtte, men søker støtte for å gjennomføre prosjekter og arrangementer.

Jobber du med miljørettet helsevern eller folkehelsearbeid? Meld deg eller din arbeidsplass inn i Nettverk for miljørettet folkehelsearbeid. Les mer om medlemsfordelene.

Forumet på Yammer

I tillegg til nettsiden nemfo.no benytter NEMFO et lukket forum på Yammer for et bredt faglig samarbeid på tvers av kommunegrenser. Utveksle erfaringer, ny kunnskap, rapporter, vedtak, konferanseinnlegg, be om innspill i enkeltsaker, samarbeid om tilsyn, utvikling, regelverk, veiledere m.v.

Du (eller kommunen/IKS m.v.) må være medlem av Forumet for å få tilgang. Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i styret for å få tilgang.